Labels

Monday, August 8, 2016

short vacation - hibiscus lexis pd


Disebabkan husband cuti 10 hari last week.. sebelum kembali kerja dkt office baru kitaorg decide nak pergi holiday dkt2 je la.. lagipun minggu birthday isa.. so boleh la bwk dia holiday.. husband dh siap booking Hibiscus lexis before raya lagi.. sbb booking awl murah kan and tu time weekdays ktorg g. So price murah dari weekend..
.
.
Lexis hibiscus nh check in 4pm.. ktorg smp awl dri 4pm. Sbb weekdays bilik dah ready so boleh je check in awal. Bilik pun diupgrade percuma kepada premium pool villa.. husband booking excecutive pool villa je sbb dkt dgn lobby. Dah diupgrade free ktorg ok je..
.
.
Bukan main suka si isa tu.. sbb dpt swimming x kira waktu.. kejap2 request nk swimming.. boleh la anak.. janji berbaloi stay sana..ada sauna tau dlm bilik..so sapa nak panas2 boleh la bersauna lepas swimming...
.
.






Price booking dalam RM700 lebih rasanya.. Husband fa booking thru agoda je.. katil dia 2 queen size..memang boleh tido 4 adult tau.. berbaloi rasanya.. deco moden habis la.. sampai ktorg cri tv xjmpa. Rupaya disebalik cermin hitam dekat dinding. Sadis btul.hahah
.
.
Ktorg ada dpt voucher makan RM30 dkt hibiscus walk.. area situ jugak.. so ptg tu kita jln2 cri makan jela dkt2..
.




Esoknya lepas check out. Ktorg singgah ostrich fsrk kot namanya.. dekat pd jugak.. boleh bg makan kambing, ostrich, rabbit, ayam, mcm2 la.. suka la si isa tu..
.
.


No comments: