Labels

Monday, July 25, 2016

ISA DAH 3 YEARS OLD


Alhamdulillah khamis lepas birthday my 1st baby. Si isa dah 3 years old maknanya 3 tahun lepas bertarung nyawa lahirkan si isa. Alhamdulillah Allah anugerahkan anak yg sihat, bijak, pandai ambik hati..kdg2 mencabar jugak keimanan mama. Tapi biasa la budak nk mmbesar mmg byk peel kan. 
.
.
Planning this year nak buat birthday party dia tapi mama mcm xde tarikh yg sesuai je nk buat.  Sbb papa dia xnk buat musim raya nh.jln jem kesian org nk dtg.. so ntah xtau nk buat bila. Jdinya masa 21st july lepas. Tokpa isa nak dinner 1 family utk bday isa... ktorg pilih restoran seafood dkt shah alam tu je.. isa pun happy je bab mkn mmg dia sentiasa on..
.
.




So jumaat tu mama dgn papa dh prepare celebrate bday isa dkt school pulak utk kwn2 dia. Happynya la sbb dia request kek bday dinosour drpd mama. Akhirnya dh dpt. Xde memasak apa pun mama bwk ke school. Order kfc dgn kek je 😊😊😊 
.
.






Happy 3rd bday my boy

No comments: