Labels

Monday, June 16, 2014

WHITE STUDIO PHOTOSHOOT MURAH



nak dijadikan cerita hari tu tergodek instagram..terjumpa promotion white studio photoshoot thephotolicious RM50 jer..thephotolicious nih famous ambil gambar newborn...gambar wedding retis pun ramai uols...so apa lagi fa nih pantang benda murah-murah..lagipun dekat bandar baru ampang je studio..dekat jer dengan rumah...apa lagi..terus contact,,and buat payment.. so semalam la tarikh fa booked..yeayy..settle gambar family kecik kitaorang..lepas nih tunggu nak framekan or buat kanvas jer..so kalau korang nak ambil gambar post wedding ke..family ke.. maternity ke..cepat ye booking..slot ada lagi rasanya...




so enjoy our picture ya..props semua diorang sediakan..yang keras kayu tak tau posing..nanti diorang ajarkan ye..jangan risau..korang sengih je masih photoshoot tu..


























sayang tak ada promo nih masa preggy..ke fa yang tahu..ruginya...cepat contact..murah nih tau.. nih bukan post yang disponser ye..



4 comments:

Shakina Farhan said...

ala..bestnya..

dya said...

ta sabank tgk diframe kan..hihih
isa cute :)

wanee hazirah said...

wahhh besnya fa!senang x deal ngn mr photog? heheh rasa mcm nk je ;))

sehatmacamsaya.blogspot.com

Mila said...

wah...bestnye..teringin nak buat family photoshoot jugak..

http://ibuddd.com/