Labels

Tuesday, June 10, 2014

birthday theme apa best?





sekarang nih mood pikir birthday party isa.. kemana ja mesti pikir pasal birthday party si kecik tu.. first birthday party la katakan mama nak arrange.  so excited tu macam over pulak... rasa ibu-ibu ja gini.. kalau bapak-bapak kureng sikit excited dia kan.. ye dok??? biasa la perempuan suka benda gini and suka bab nak plan events kan..



ingat fa nak buat simple ja... but bermakna untuk isa.. hope awak suka tau.. ingat tak previous post fa cari orang buat candy buffet..then fa rasa macam nak diy sendiri ja.. huuuwwaaa...tetiba rasa rajin nak buat sendiri... hope menjadi la.. kang last minit bz..terpaksa mama order saja..



dah kata nak diy sendiri.. of coz la kena cari tema kan.. so staft la assignment mama nak mencari tema untuk awak... nih antara yang fa bekenan sangat..



























pic credit http://www.karaspartyideas.com/



dekat website tu banyak theme best lagi..mommies yang tengah search idea untuk birthday party ke baby shower ke apa-apa..boleh tgk website tu...


2 comments:

kausar said...

salam kenal fa. rasanya kena tgk the birthday boy tu punya faveret cartoon. macam my son aritu for his 2nd bday i buat theme planes movie sbb dia suka gila tgk planes. ni dia dah beralih arah ke thomas pulak...sbb bday ni kita nak celebrate dia kan so may as well sumthing yg dia suka la hihi

S. Faezah said...

isa dah nak setahun ye fa..cepat sungguh rasa..mesti excited cam nak prepare kawen kan..hehehe