Labels

Friday, January 10, 2014

REVIEW: plygym & walker baby


fa dah beli blender hari tu..pasal blender kita up hari lain ye...today nak cerita pasal walker demgam playgym isa..kalau yang follow instagram fa mesti dah pernah nampak... nih buat mommies yang mencari walker or plygym untuk baby...


masa isa 3 months tu fa dah tengok isa start pandai nak main..so google la toys apa sesuai...end up fa terbekenan dengan plygym... so apa lagi start la mama dia google which one yang cantik and sesuai dengan isa.... google website one baby world..ternampak plygym nih zoo tails activity..cute and colorful brand bright star,,,fa tak beli online...terus pergi kedai...sebab dekat je dengan rumah...





masa bari beli tu okey lagi sebab isa tak berapa buas..so main-main dalam plygym tu je...nah...sekarang dah pandai pusing-pusing..habis isa terkeluar daripada plygym area tu...tengok la picture dibawah sebagai bukti...selalunya nih la tempat isa main...depan tv,.,,,so mama dia boleh la tengok tc sambil teman isa main...






masa isa 4 months macam tu kitaorang pernah letak isa dalam walker cousin dia...isa nampak macam excited ja..apa lagi teruja mama dia nak beli walker pulak..so google punya google..terbekenan jumerloo brand my dear..sebab meriah uols walker tu...lagi pun walker tu ad spring untuk baby jump...isa pulak favourite dia memang melompat..so kena sangat la dengan dia...jumperloo nih ada roda jugak..so boleh jadi walker...tapi agak tinggi la..isa tampai lagi kaki dia..kitaorang letak bantal dekat bawah untuk isa boleh lompat...






tengok la isa..baru siap pasang...terus excited lompat dalam tu...isa tak sampai kaki..so benda nih selamat la lagi sebab dia tak boleh gerak merata-rata..memang highly recommended tau

 


bear cute nih namanya bobo...bobo nih dapat free masa beli jumperloo...best price fa cari..jumperloo nih termurah dekat bebe totz ukay boulevard.. bebe totz nih kedai favourite fa tau..semua ada... and price dia paling murah antara kedai lain...


RM278.90



2 comments:

waneehazirah said...

wee mcm bes ja jumperloo ni..tq fa for sharing ;) will get it too for mybaby ...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. wahh comelnya jumperloo dengan plygym ni.. harga not bad juga. hehehe seronoklah Isa bermain yeee