Labels

Tuesday, August 13, 2013

my baby dah 24 days


Dah beberapa minggu fa tak update blog..biasa la ada orang baru dalam family..semua rutin dah tunggang terbalik...sebab semua masa mama, baby akan control...masa baru bersalin kelam kabut jugak dengan terasa sakit bersalin lagi..baby nangis nak susu.. oh lemahnya...kadang terasa macam baby blues sangat...but fa cuba kuat... alhamdulillah now dah makin okey...dengan sokongan husband and family... fa dah agak biasa uruskan anak...oh ya...fa belum bagitau nama baby fa lagi kan... nama si kecik kesayangan fa nih NIK ALIIF ISA... so boleh panggil my baby isa ja.. simple and sweet ja kan...


Allhamdulillah so far 24 hari nih..fa dapat direct feed my baby dengan susu ibu..hopefully journey breastfeeding fa dipermudahkan...amin...sekarang fa sambung berpantang dekat kedah...anyone yang nak datang melawat..jemput la...hub dah balik tadi... sedih pulak berjauhan dengan hub...selalu hub yang tolong fa uruskan baby isa.. tak apa mama tau isa memahami mama kan..kalau lambat pun isa cool ja kan...

Ramai yabg dah request suruh fa cerita pengalaman bersalin kan.. buat masa nih fa dekat kampung..tak bawak balik laptop....so susah nak update panjang-panjang...nih pun pakai phone ja update blog..insyallah habis pantang nanti fa cerita pengalaman bersalin fa ya...


Nik aliif isa - day 24





5 comments:

Afifah Anuar said...

Yeay ! Mama isa dh update entry. Hewhew

Afifah Anuar said...

Yeay ! Mama isa dh update entry. Hewhew

Norhazrina Abdul Hamid said...

comel. biasalah nak jg anak mmg mcm2 dugaan. byk2 istigfar ye. n kene kuat. btw selamat hari raya!

Liza said...

Tahniah! Jemput singgah jika berminat untuk set berpantang/menyusu dari Shaklee.. =D

Liza said...

Tahniah! Jemput singgah jika berminat untuk set berpantang/menyusu dari Shaklee.. =D