Labels

Saturday, August 17, 2013

akikah baby isa


Masa baby isa genap 7 hari family in law buatkan majlis belah mulut & gunting rambut... tapi buat simple ja...tak ada majlis besar...just family sebab bulan puasa kan... majlis tu pun buat after tarawikh...fa nih nervous ja takut baby isa nangis masa majlis.. tapi allhamdulillah baby isa behave sangat....


Raya kelima pulak allhamdulillah settle buatkan majlis akikah untuk baby isa dekat kampung fa....korban 2 ekor kambing untuk baby isa...allhamdulillah selesai akikah untuk baby isa... ramai jugak yang datang sebab first baby fa kan and first cucu dalam family fa...



Abaikan fa yang selekeh mata panda....gemuk lagi...lepas nih kita bersenam la jawabnya nak kurus kan...

2 comments:

nanakimie said...

lama nana xsinggah sini,tau2 je da ada baby,heee.....congrats cik fa^-^

& selamat hari raya..:)

cik hani said...

hi si cute baby isa..
bagus..behave je tak nangis masa cukur jambul..

doakan sihat selalu dan jadi anak yang soleh..berbakti kat family ye..