Labels

Monday, August 26, 2013

7 days to go..


Mood today excited sebab lagi seminggu nak habis pantang..today dah 37 hari..wink**wink**... terasa ketidaksabaran pulak lagi 7 hari... akan rindu ka saat berpantang? Mungkin tidak...saat preggy la paling dirindui..entah la...mungkin time preggy nak makan banyak pun tak risau sangat sebab pkir makan untuk dua orang... sekarang
makan banyak dah risau takut gemuk..dah la lagi 10kg perlu turun...


Sekarang hari-hari belek anak...bertuah isa..ada mama yang sentiasa belek kamu... kamu tido kejap pun mama dah rindu...tapi kan mama suka usha kamu time kamu tido malam... rasa eh nih ya baby yang mama bawak 40 weeks kehulu kehilir... sekarang dah depan mata mama..sentiasa dalam pelukan mama..setiap masa mama cium... now dab datang feeling ibu-ibu..anak nangis dah risau..takut anak sakit kembung ke...anak berak pun dah happy..siap tengok poo poo dia normal tak..banyak tak...uishhh...anak boleh minim susu guna botol pun dah happy tahap nak melompat sampai langit... now baru dapat rasa feeling ibu dekat anaknya...macam anak nih segalanya la...mama sayang isa sangat tau...


Baby isa makin hari makin tembam fa rasa... pipi tu macam kena pam.. tapi badan tak la pulak naik sangat..pipi tu buat fa geram....tiap masa la kena kiss pipi gebu tu.. nanti bagi badan pulak bam bam ya isa...boleh mama gomol..nanti boleh wrestling dengan papa...















3 comments:

Mommytobe_izzah said...

hye fa..fa guna set pantang tanamera kan? review la ckt..act sy ni tgh survey2 set pantang n interested nak beli set tanamera tu..so far guna x smua produk?

::ct aman:: said...

assalam....singgah smbil follow...(^_^)cute baby..=)jom singgah kembali...
http://ctamanaqim.blogspot.com/

SFaezah said...

mesti awesome sgt feeling dah ada baby..nak baby satuu..hiih