Labels

Monday, July 15, 2013

kerisauan diambang 39 weeks 3 days


today fa ada last check up dekat HUKM...allhamdulillah bp, urine baby semua okey...due date lagi 4 hari...doktor tambah lagi 9 hari kalau fa tak bersalin masa due date...masa tu terasa..baby please keluar cepat ya...sebelum due date...tapi kita nih hanya merancang..tuhan yang tau bila masa terbaik kan baby nak keluar...betul tak...? so 29 july nih kalau baby tak keluar jugak terpaksa la menyerah diri dekat hospital... 


anyone yang pernah overdue bersalin and experience kena induce boleh la share dengan fa... sebab sekarang dah rasa cuak jugak...risaukan baby dekat dalam kalau overdue..






1 comment:

Anonymous said...

Sy overdue 9 hari hihi tp esok nk induce hari ni bb kuar.sy rs sume sakit nk branak same.cume kite kene set in mind ble ngk bb ilang sume sakit .jgn risau ye