Labels

Sunday, July 14, 2013

berjalan memudahkan bersalin



Allhamdulillah today genap lima hari umat islam berpuasa termasuk jugak mak buyung yang tengah sarat nih berpuasa.Allhamdulillah syukur Allah S.W.T bagi kekuatan untuk fa berpuasa.... yes darling...my baby still dalam tummy lagi.entah la bila la baby mau keluar..apa pun sabar menunggu..itu semua kerja tuhan...doakan yang terbaik ya...


Weekand nih kan ada parenthood expo dekat mid valley..ingatkan tak mampu dah nak pergi.. tapi tadi berkorbar-korbar semangat nak berjalan banyak kan... mudah-mudahan senang bersalin.... so ajak la hub pergi...ingat nak tambah stock nursing bra dengan nak beli autumz punya sterilizer and warmer....sampai sana mak aih as usual la parking mesti susah punya...pusing-pusing dapat la parking..terus ke exhibition hall... cari apa yang nak dibeli...tapi kuatkn nafsu jangan membeli baju untuk baby da...sebab dah banyak kan... allhamdulillah nafsu dapat dikawal bulan puasa nih..


So dapat la beli nursing bra dekat booth fabulous mom...then cari sterilizer tu...sampai booth autumz...pastu tengok eh murahnya rm150...then dia explain yang warmer tu brand lain tapi warranty autumz...so hub xberapa nak la...sebab takut tipu kan... so kitaorang tak beli pun...masa otw nak balik nampak jelly bunny tengah sale 50%...apa lagi mesti tak menahan kan...so masuk dan dapat la sepasang kasut dengan harga rm14.50....yeayyy.. teruja mak you all..maybe last shopping before bersalin..hopefully la kan..







3 comments:

nur khalilah hassan said...

sblm ni just silent reading je kt blog akak..comey je cite2 masa akak pregnant..kali ni tetiba nk komen..nak wish..moga dipermudahkn urusan bersalin nnti..insyaAllah.. :)

fa.ismail said...

amin...tq sis

Natasha Binti Nordin said...

sy follower pregnancy akak jgk .. skang ni sha tgh 35 minggu . ada 5 minggu lg . best bace citer akak , boleh tmbah pngtahuan . Sha doakan akak dipermudahkan bersalin yer , Nanti share sal confinement lak :)