Labels

Thursday, June 20, 2013

Nursing cover / nursing apron murah and cantik




apakah itu??? jeng-jeng...haha... hub tengok dia cakap shawl...amboi hub mentang la wife kamu nih suka shawl...ini bukan shawl ye darlings semua....ini adalah pouch berisi nursing cover....punya la semangat nak bf mebuak-buak..siap order nursing cover dah kan...orang cakap berguna juga masa dalam wad lepas bersalin nanti...mana nak tahu kan...tengah bf baby pastu ada orang datang melawat...so nursing cover la penyelamat keadaan..itu la penyebab utama fa beli awal-awal...


sebab lain adalah fa terjumpa nursing cover murah and siap ada pouch matching dengan nursing cover...so senang nak simpan dalam handbag and bersih kan sebab boleh simpan dalam beg kecil tu...harga just RM35... murah kan? dah la cantik...ada pouch lagi..kain tak panas....so tak rugi la beli...fa beli dengan SARANGCRAFT....cepat terjah fb..abby nih buat upon order...so korang order baru dia buatkan... ambil masa dalam one week ja...kain semua dia provide..just korang pilih design...bawah nih fa letak sikit ya..mana tau korang berkenan...
















all pic credit : SARANGCRAFT

ada 9 design untuk korang pilih...cepat order dengan abby SARANGCRAFT ya....fa akan review lagi lepas gunakan untuk bf baby nanti...to mommy semua sekarang tak ada alasan susah untuk bf baby lagi dekat luar kan....menutup aurat lagi...dekat mana-mana boleh bf baby..




nih la cara penggunaan nursing cover or nursing apron....mudah kan kalau nak bf baby masa dekat luar...


11 comments:

Cik (Puan) Fizza Lovalova said...

alamak, berkenan pulak..hehe.

biase orang jual sume rm40 ke atas, n xde casing.. nmpaknye boleh la nak order nii :)

fa.ismail said...

cik puan fizza: order2...murah and cntik sgt

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fa, sheila terjah! hehe lawanya ... unik la.. suka suka (",)

Duit masyukkk said...

Mcm nk order..rm35 tu termsuk pos ke

Duit masyukkk said...

Mcm nk order..rm35 tu termsuk pos ke

Anonymous said...

no 6 available lagi ke? macamana nak contact awk ye?

Anonymous said...

Hw to order?

Anonymous said...

Still available ke?

Ihsan Zue said...

Salam sis, cantik NC sis buat. http://aisyahhumairahcollection.blogspot.com/

Azlinda M.L. said...

Salam. Mcmn kalau nk order banyak? Boleh whatsapp saya 0179396842

anne nad said...

Assalam..ade lg x nursing cover ni..camne nk order..