Labels

Saturday, June 29, 2013

Nak free sample?




wah...free sample..wink*....siapa la tak suka barang free kan..fa dah dapat sample breast pad dari MAM nih dah lama...dalam sebulan lepas kot..sekarang baru teringat nak update sini...selalunya kita dapat free sample nih kalau beli something ke...dekat expo ka..kan...but korang boleh request free sample nih... melalui email sahaja..yang dah tau bagus la..if yang belum tahu...ha...yang nih good info untuk korang...after korang email...diorang akan reply minta detail untuk pengeposan...then dalam beberapa minggu...korang akan dapat sample tu...


sebenarnya banyak barang korang boleh request...disebabkan sekarang sibuk pasal baby..so korang boleh request barang baby and mama..macam breast pad, pampers, susu dan macam-macam lain.. then korang boleh try and nilai sendiri before beli barang tu banyak kan..nanti tak best..rugi pulak kalau beli banyak kan...


Breast Pad
MAM - email ke  hello@mymambaby.com

Diapers Free Sample
Huggies - http://www.huggies.com.my/huggies-community/request-a-sample.aspx
Babylove - http://www.babylove.com.my/
Mamypoko - https://www.mamypokoclub.com/product/sample_request.php
Drypers - http://www.drypers.com.my/ms/Produk/permintaan-sampel/
Whoopee,email to: whoopee@peoplengrit.com
Sila sertakan maklumat berikut :
Name:
MyKad:
Address:
Mobile No:
Baby’s name:
Baby’s MyKid:
current diaper brand:
Request Sample size: (you are allowed to mix)


Sample Susu Percuma
Similac - http://www.abbottnutrition.com.my/node/29
Fernleaf (keluarga) - http://www.fernleafinstitute.com.my/BM/request-sample-KUAT.htm
Fernleaf (kanak-kanak) - http://www.fernleafinstitute.com.my/BM/request-sample-1-3.htm
S-26 - https://www.wyethnutrition.com.my/web/guest/our-products/free-samples
Dutch lady - http://www.smartmoments.com.my/momsclub/samplerequest
Friso - http://www.growinguptogether.com.my/members/login/register.html
Anmum - http://anmum.com/my/sample_request.aspx
Nestle Nan Grow - https://www.facebook.com/FirstSolidFoods/app_353743508012124
Dumex - http://www.dumex.com.my/login
Mead Johnson - http://www.meadjohnsonasia.com.my/sign-up.aspx?sampleReq=1
Isomil - http://www.abbottnutrition.com.my/member_features/mbr_sample_order.asp?type=1 (*kena register jadi member dulu baru boleh request free sample)



5 comments:

Nurul Husna said...

Nice entry fa...leh saya share :)

fa.ismail said...

nurul husna: boleh dear..=)

isha said...

akak.. Baby’s MyKid tu nk isi apa?

fa.ismail said...

isha: baby mykid tu klau xbersalin lg..xpyh la isi kot

Anonymous said...

Fa....
nak tanya la, mmg column IC tu bagi yg original atau tipu je?

-CT