Labels

Tuesday, May 21, 2013

POST LARANGAN KEPADA IBU MENGANDUNG EDISI KEDUA






semalam fa pergi jumpa supplier restock long singlet warna-warni nih....sebab ramai sangat nak.. macam jual pisang goreng panas dah....customer siap beli banyak-banyak...so fa restock la lagi...sekarang yang available color MUSTARD YELLOW, PINK, ELECTRIC BLUE, GREY, BROWN, OLIVE GREEN... anyone yang interested nak order...boleh pm di page Lil'Qarmaa....atau whatsapp fa 0149301585...


semalam adalah hari berjimba-jimba bersuka ria bersama sis in law...jalan-jalan mencari baju baby.... preggy mommies mana yang tak akan beli bila terlihat baju comel di kedai...rasanya waib beli kan walaupun sehelai.. nafsu membeli baju baby yang comel tu tak tertahan....sila sabar wahai kaum adam sekalian...fitrah seorang wanita kan gitu....tambah sekarang naluri keibuan semakin mebuak-buak...haha...alasan kan..




oh my perut fa dah merampas kawasan orang dah sekarang kalau bergambar.....maafkan saya ya... so bila dah berjimba-jimba harus la kehausan kan....seperti biasa akan beli chatime...favorite sepanjang masa...tambah sekarang hubs pun dah menggilai chatime....sikit-sikit mengidam chatime..kalah preggy mommy tau..



 first time try passion fruit fruit QQ...sedap tak terkata....kejap ja habis fa minum...lepas nih nak order yang nih lagi... biasa la kalau dah berjimba wajib pergi mengisi perut yang lapar kan...so kitaorang berhi-tea dekat delicious....so preggy mommies....sila kuatkan semangat...kalau semangat anda tak kuat...sila jangan scroll sampai bawah...bahaya..takut mengidam pulak...


tapi kitaorang nih dah bukan hi-tea ja...siap order sampingan lagi...hi-tea dekat delicious nih memang berbaloi...sedap bangat....hi-tea for tu nih dalam RM59.90...




 

nih menu yang ada dalam set Traditional English Afternoon Tea

Warm Scones with Preserves & Cream
Assortment of Finger Sandwiches
Duck Confit Tartlets
Strawberries with a Chocolate Dip
Hand-rolled Chocolate Truffles
Rosemary & Cheese Cookies
Choice of any one piece from cakes on display
Choice of any two cups of hot coffee or tea


 biasa la bukannya hi-tea sangat..kitaorang nih plus dengan lunch sekali rasanya....so order la makanan yang mengenyangkan....ala-ala for lunch la...




Teriyaki Salmon Steak memang superb...kalau korang pergi wajib order ok...sebab memang sangat lazat...  tambah pulak fa memang suka salmon..so memang kena dengan lidah la...




for dessert....Sin in law order Chocolicious Sundae...terangkat la kalau makan nih...memang sedap..so korang patut cuba...


kitaorang lepak lama juga dekat delicous...sebab dekat delicious Dua Residency memang tak ramai orang..luas and selesa kalau nak melepak tanpa gangguan...so mak buyung nih dari awal dok tengok menu nasi lemak....sebab gambar sangat mengiurkan..so order lagi nasi lemak..portion sangat la banyak...nad rendang ayam memang sedap sangat..tak terkata...maaf ya tak sempat nak ambil gambar nasi lemak... sebab sampai ja terus melahap....overall delicious punya makanan memang sedap..

No comments: