Labels

Friday, May 3, 2013

Kebaya kimono cardi intrend


kimono cardi sekarang still intrend walaupun agak lama diperkenalkan...rasanya macam evergreen ja kimono cardi kan..senang kalau pakai dress or top ke..bleh ja sarungkan kimono cardi nih dekat luar...cantik ja if nak pakai dekat dalam tu plain or not...tapi fa lebih suka pakai yang plain di dalam..tambah time sekarang fa suka pakai kimono cardi..selesa dan dapat menutup baby bump yang makin ke depan nih..heh.. 


credit: google

bagi yang belum mengenali apa itu kimono cardi...inilah rupanya...cantik kan..miley cyrus pun pakai..nampak santai ja and stylo kan...



 credit pic : baajookoo


tapi kali nih fa keluar kan kebaya kimono cardi 2 style....kebaya? yes...boleh dijadikan kebaya...just pinkan brooch besar pada bahagian depan...tadaaaaaaaa...dah boleh jadi kebaya...kebaya nih boleh style dengan pants atau skirt mahupun kain..mesti nampak klasik dan up to date kan....




cakap banyak pun tak guna...jom kita tengok ada warna apa and berapa RM...


 caramel brown


 dusty pink



 black



 blue



brown



electric blue


tentang price jangan risau...hanya RM50 je..and size ada FREE SIZE...muat dari uk4-uk16...so yang plus size..jangan risau..korang pasti muat.... material pulak 100% crepe chiffon (slightly stretchable and superb quality!)....

nak order boleh pm FANPAGE LIL'QARMAA...sms/whatsapp fa 0149301585 atau email ke lil.qarmaa@gmail.com

 

1 comment:

Anonymous said...

salam..

boleh tahu ukuran baju ni?