Labels

Tuesday, May 28, 2013

diapers bag yang sangat stylo


Allhamdulillah...so far barang for my baby almost complete..just ada sikit-sikit lagi nak dibeli...barang untuk mama pulak..yarrrrrrr.....harus la barang mama yang tak selesai lagi... set berpantang pun fa tak beli lagi... biasa la dahulukan baby kan..kalau dah jadi mama nih...sentiasa dahulukan anak..baru la faham bila kaum ibu cakap kalau pergi shopping mesti masuk kedai baby ja..dah tinggalkan kedai-kedai untuk mama kan.... now pregnant pun fa dah rasa semua tu....macam tak penting ja barang untuk mama...


fa diapers bag untuk baby pun tak beli lagi....sebab biasa la kalau perempuan yang jenis gilakan beg.. sampaikan beg diapers anak pun nak yang cantik...tak boleh lari hakikat nih kan..masa awal preggy dulu...ada terbaca post Dr halina wife sheikh muzafar and blog pwettypearl pasal diapers bag tapi macam handbag..so 2 in 1...mommies tak payah bawak handbag dah....sebab  bag diapers nih pun dah macam handbag and sangat stylo...tak percaya??? tengok nih..








storksak nina print tan





 

STORSAK olivia



 

Storksak Sofia Canvas Natural








 Storksak Sofia


banyak lagi pilihan storsak nih...tapi nih di antara yang fa suka la... suka tak beerti perlu beli kan.. sebab harga dia mak aih..... tak sepadan kot sebagai diapers bag...tapi bila pikir..boleh buat jadi handbag..terus bermimpi-mimpi storsak nih.....alahai..anyone yang nak hadiahkan???


korang boleh beli storsak nih dekat BEBE TOTZ UKAY BOULEVARD...memandangkan butik sis in law atas bebe totz nih ja..so kitarang selalu jugak ke bebe totz...setiap kali pergi mesti g tengok-tengok section storsak nih...meleleh air liur tengok..hah..




4 comments:

pelangi chenta said...

cantik.tapi mesti mahal kan.

BAIZURA NATASHA said...

I have olivia n i never regret. Storksak the best.... Pls pls pls get one. I pn bli dkt bebe totz. Plg murah i guess

fa.ismail said...

pelangi cinta: a'a smua ratus2 ada yg ribu

fa.ismail said...

BAIZURA NATASHA: yeke..wah..nih yg semngt nk beli nh