Labels

Thursday, April 25, 2013

yeayy..dah dapat baby


Allhamdulillah my biras aka kakak ipar hubs dah selamat melahirkan baby boy seberat 3.97kg secara normal ahad lepas...fuhh..besar kan baby...salute la kak nurus bersalin normal dengan baby yang besar....terus fa pulak rasa nervous...fa banyak tanya pasal preggy and bersalin dekat my biras nih..sebab nih baby second dia kan..so banyak la bertanyakan pengalaman dia preggy and bersalin dulu...kitaorang tau kak nurus nih preggy time reception fa dekat kl..now dah keluar dah si kecik yang bam bam nih....




nih la saya baru beberapa jam selepas dilahirkan...nak tunggu baby mommy fa pulak sebab nanti kitaorang kan bff....




sekarang saya dah ada nama...NIK UMAR NAIM...


alahai mommy fa geram la dengan kamu sayang...hari-hari pergi cium kamu kan...sebab tak puas sangat bau baby yang wangi..plus muka baby yang suci bersih..pipi gebu selembut sutera....menenangkan betul... sekarang fa pulak nervous menunggu my turn...hopefully semuanya dipermudahkan dan selamat...ameen...


3 comments:

cik hani said...

Alhamdulillah..dia mampu deliver secara normal..
Normally size baby mcm tu rmai yg ceazer

Wawa Tasliman said...

wawa pun suka sangat bau baby.. tak sabar nak bau baby sendiri kan fa.. :)

fa.ismail said...

cik hani: tula...mybe sbb dh second baby kan..

wawa: tula psal..xpe wawa dlu..hopefully wawa and baby selamat..ameen