Labels

Tuesday, March 19, 2013

Pilihan rocker untuk baby


sekarang bila dah datang mood shopping barang baby tapi terbatas dengan confirmation gender...terus tak tau nak beli apa....nak beli baju..takut salah color pulak...but setiap kali singgah kedai baby..confirm beli baju baby...sebab tak boleh nak denied yang baju baby sesungguhnya comel dan memanggil-manggil untuk membeli..so fa akan ambil warna putih sebagai langkah bijak....


now meronta-ronta untuk beli rocker baby...sebab sebelum tau preggy dah berkenan sungguh dengan fisher-price portable rocker...sebab benda nih color common..so both baby boleh pakai...color striking tu menarik hati fa membeli..bila pikir macam nih kehendak mama ja yang lebih..then baca review mommies... macam rocker nih berguna..tambah pulak boleh pakai dari newborn sampai toddler..berbaloi invest benda nih kan...tapi rocker nih ada 2 color.....fa dah blur tak tau nak mana..sebab both fa suka..






 comel kan...a survey kalau online dalam RM170 boleh dapat...kalau dekat kedai..maunya sampai RM300 lebih..so langkah bijak..fa akan beli online ja...







weekend lepas masa g kedai baby ternampak yang macam nih pulak? terus terbekenan lagi..adoyai...tambah beban lagi untuk memilih...kalau korang..korang suka mana?yang nih price dalam RM200 kalau beli online...







4 comments:

cik chinta said...

waaa...mcm2 kn?

fa.ismail said...

cik chinta: tula...dh blur dh xtau pilih

Anonymous said...

boleh bg link tak online kat mana nak beli dgn harga tu? tenkiuu

Irene Dahayu said...

memang cantik... akak ada juga beli barang baru ada juga 2nd hand.. akak selalu masuk kat juai murah, barang 2nd hand yang gred A... contoh mcm kat sini : http://juaimurah.blogspot.com/2013/03/fisher-price-newborn-to-toddler-bouncer.html