Labels

Friday, March 1, 2013

pengapit oh pengapit


dulu kan masa sekolah tu berangan nak my bff si husna tu jadi pengapit...selalu cakap kalau aku kawen..ko mesti jadi pengapit aku...dia pun macam tu..nak fa jadi pengapit dia masa wedding dia... tak sangka semuanya menjadi kenyataan...syukur sangat....tapi masa dia jadi pengapit fa...dia dah kahwin masa tu...berseri-seri la wajah pengantin baru jadi pengapit fa masa tu...









nih pulak masa wedding fa....si pengantin baru tu jadi pengapit..









paling tak dapat disangka...ada persamaan ketika kami jadi pengapit....cuba korang teka???? yes...good... kami memakai shawl yang sama..hehehe...kebetulan kan...syukur sangat...angan-angan maj jenin dari zaman sekolah kami menjadi kenyataan....both of us dapat jadi pengapit untuk each other....




No comments: