Labels

Thursday, March 28, 2013

FISHER-PRICE ROCKER paling murah


masihkan kau ingat entry pasal rocker baby idaman fa?? lepas ja post entry INI fa terus order..beli online je... sebab harganya jauh lebih murah...survey punya survey last jumpa satu online shop dekat fb nih jual RM170... selalunya mestu dalam RM180 ke RM185..yes dear...fa dapat RM170 dengan free postage okey... parcel dah selamat sampai....fa balik ja petang tu...siap hubs baring sebelah rocker baby dah...semangat hubs siap pasang...and siap goyangkan macam ada baby ja dalam tu...excited ye papa...
tunggu bulan 7 nanti....keja papa jaga baby dapan tv ye...




fa beli yang color blue tu..sebab yang blue tu ada muzik...yang green tu tak ada..price sama ja...pastu baru nih terbuka page shop tu...dia tengah lelong rocker nih dengan harga RM159...walaweh....tersentap mak... owh..nyesal daku beli awak sikit..tapi tak apa maybe bukan rezeki fa nak dapat price RM159... RM170 pun dah kira murah da kan....maybe ada barang lain nanti fa dapat murah lagi...ye takk??ayat sedapkan hati...


mommies yang tengah planning nak beli rocker tu..cepat terjah link fa bagi di bawah.....


cepat terjah fb : LOVELYKIDS WARDROBE



8 comments:

cik chinta said...

Tq 4 sharing

fa.ismail said...

welcome dear

emy said...

thanks for the info sis.. sedang mencari fisher rocker ni juga untuk bakal baby :-) sedang survey survey harga..

yazidane baby rocker said...

Salam...kepada sapa-sapa yang ingin membeli baby rocker ini boleh beli dari saya...

Harga hanya RM165...kalau berminat boleh baca info lanjut di http://bagaimana.com.my/fisher-price-rocker-murah-newborn-to-toddler/

Yazidane shaha said...

Salam, ambo ado jual baby rocker ni...harga rm165...kalau sesiapa berminat bolehla lawat web ambo di http://bagaimana.com.my/fisher-price-rocker-murah-newborn-to-toddler/

Anonymous said...

ambo..siap pos ker harga rm165

Anonymous said...

Wife saya ada jual siap pos rm 160
Wssp/call 0173732083
Color Biru dan Hijau pun ada

Faana Roslan said...

Salam, hi Fa..tumpang iklan ye..hehe :)

Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

TQ!