Labels

Saturday, March 23, 2013

Dinner half year kami


ingatkah ENTRY ini?? malam tu terus kitaorang pergi dinner sempena half year bersama kan.... lagi 6 bulan insyallah celebrate anniversary bertiga dengan si kecik sekali....kali nih celebrate dengan si kecik tendang-tendang dalam perut mama ye...so fa yang pilih tempat nak dinner....disebabkan dah berkurun lama rasanya tak makan CHILI'S....kitaorang pergi Chili's klcc ja sebab dekat dengan rumah kan...nak meredah jem memalam nak g jauh tak sanggup ja...so makan ja yang paling dekat...


hajat di hati kali nih mau order molten chocolate cake...sebab lama rasa teringin...makan dulu pun time dah kenyang...tapi hasrat tu terkubur lagi sebab masa waiting untuk table tu ajak en husband beli cookies subway... so terasa manis dah mulut...nak order molten chocolate cake tu lagi..oh tidakkk...maybe next time ye...



 setelah menunggu beberapa ketika...baru dapat table..ramai betul orang malam tu dekat chili's.....yeah..sila abaikan pipi ikan buntal fa...yes...saya makin bambam sekarang...time berdiet saya adalah masa pantang nanti..so sekarang sila makan sepuasnya ya...ye..husband saya hanya senyum sikit...sebab begitu la rupanya kalau bergambar...susah bebeno mau senyum....adakah itu memang sifat lelaki?




 siap ada penyeri lagi diluar klcc...hahah....konon-konon macam untuk kitaorang la..hahah..perasan ja kan..




seperti biasa...my favourite dekat chili's adalah big mouth bites....so ini untuk mama dengan baby ye..




papa mana boleh kalau tak order lamb...so papa punya southwestern grilled lamb...


burppp....allhamdulillah...selesai dinner 6 bulan kami....tunggu anniversary papa cakap ada candle light dinner.. so kita tunggu ya baby suprise dari papa ...






1 comment:

The ShomeL TwinZ said...

sdapnye nmpk lamb chop tu...hehe
akak dh nk msuk brpe bulan?