Labels

Thursday, March 21, 2013

6 months bukan single






 




















hari nih bersamaan 21 mac 13 genap la picture di atas berusia 6 bulan.....maksudnya dah 6 bulan fa sah dengan en iqbal....allhamdulillah syukur....next week genap pulak our little angle 6 bulan dalam tummy mama...


pejam celik dah 6 bulan...cepat sungguh masa berlalu.....now dah kahwin nih tanggungjawab pun banyak sikit la..dulu pikir untuk sorang je....sekarang dah kena pikir berdua..insyallah lagi 3 bulan lebih perlu pikir bertiga pulak....tapi fa rasa enjoy sangat.....bab memasak memang tak lepas lagi..hahah..but now dah try masak dah malam-malam... sebab alahan ke dapur dah hilang...so dah la boleh memasak dinner kekadang lunch untuk en suami... sedap ke tak tu tolak tepi....asalkan air tangan isteri kan..hahaha...(kata-kata orang tak pandai masak memang cam nih)..



hopefully our marriage will last until jannah..amin....




No comments: