Labels

Tuesday, February 26, 2013

maternity pillow yang sangat berbaloi


ingat tak entry fa mengenai maternity pillow idaman hati...entry INI.... yeayy...sekarang fa dah beli pun maternity pillow setelah mendapat green light dari en suami...tak larat kot en suami dengar fa cakap sakit pinggang la..sakit belakang la.....allhamdulillah...sekarang dapat tido dengan selesa.....sampai husband pun dah jeles tengok fa tido...





nih la maternity pillow fa.....fa beli dekat fb ja...fa ada g survey dekat kedai barang baby...macam dekat modermmoms tu...tapi price dalam RM170 kot..just macam pillow boleh peluk bahagian hadapan je.. so belakang tak ada support...so terjumpa dengan fb jual maternity pillow nih...price RM170...siap akan tu COD lagi dari putrajaya....best sangat pillow nih...tido memang selesa..husband cakap fa macam tido dalam pelampung..heheh..lantak la..asalkan selesa kan..korang boleh pilih design sarung pillow tu...fa pilih yang cecomel...so baru la dapat rasakan sweet dreams kan...price without sarung tu RM150...tapi sarung dalam tu pun dah comel..fa beli sekali sarung RM170...sebab boleh cuci sarung nanti....kalau price yang macam bantal fa beli nih dekat luar sampai RM200 lebih..nih sangat la berbaloi..


tak tau macam mana nak guna..nih fa letak sekali gambar cara guna...nampak pun macam selesa kan???





apa lagi preggy mommies yang tak selesa tido...cepat order...eh lupa pulak beli dekat mana...korang boleh order dengan SOFEA SUHAIMI..bantal nih berbaloi...sebab boleh guna sebagai nursing pillow jugak nanti...


facebook SOFEA SUHAIMI


7 comments:

cik chinta said...

tq 4 sharing

SofeaSuhaimi said...

Alhamdulillah.. lena tidurmu dibuai mimpi.. ralit tidur jangan tak bangun pagi nanti bos cari! Hehe... Thanks Fa, atas kepercayaan ini!

orked violet @ SYA said...

aritu Sya nk beLi tp colleague xbg sbb xpregnant. msLh nye nmpk cm selesa sangat!! hoho

ariemima said...

As salam Fa,

Boleh tak tlg mima belikan bantal ni? Bagila mima no akaun utk mima bank in kan payment.... dh lama tk dpt tido nyenyak due to pregnancy ni huhu thanks Fa. I can be reach at fashah28@gmail.com

fa.ismail said...

ariemaima:

ariemima..try call kak sofea

Anonymous said...

hi, boleh tau beli kat mana bantal ni? nak beli utk kawan I, boleh email kat I? ypohking@yahoo.com

thank you!

Anonymous said...

Assalam...sy mmg tgh mncari bantal ni..bleh share x u beli ktne?skt blakng tido mlm2...pregnant 6bln dh nii...tq for sharing ye! Leh pm di princess_syarina@yahoo.com