Labels

Tuesday, January 8, 2013

my wedding shoes


nih part paling fa suka...sebabnya fav fa adalah kasut dan kasut....kalau baru beli kasut pun still lagi rasa nak beli...entah la..memang gila kasut kot...wedding shoes da hari tu ada tiga pasang...setiap event lain-lain.. nampak sangat kan membazir..hahah...nak buat macam mana kegilaan terhadap kasut memang menjadi-jadi...dari kecik kot...memang gilakan kasut...so sekarang dalam rak kasut dekat rumah memang kasut fa la menguasai daripada encik husband..sorry ya en suami...


kalau bab wedding shoes fa suka..fa dah pernah update dulu kan...dekat SINI....so fa memang suka peep toe pumps la...kalau nak beli time saja-saja nih...confirm fa dah kena fire dengan encik husband sebab fa bukan pakai pun..suka beli ja..last-last kasut crocs yang dah haus tapak tu jugak fa pakai...



solemnization shoes



yang nih fa beli masa ada festival pengantin dekat picc...fa nak cari color off white tapi tak ada..ada white ja..so grab ja la..alang price pun okey...fa pakai nih masa akad dengan off white kurung moden tu... tapi sedihnya tak ada gambar masa fa pakai dengan baju tu...hukk...sedih amat..=(




reception shoes

 


reception dekat kedah kan baju dusty purple...so da decide nak beli kasut dark purple.. masa pergi jejalan dengan en tunang masa hari tu..ternampak kasut nih dekat charles & keith..haha..buat-buat la suka..sedangkan fa dah google dah tengok website charles & keith...heheh...







 reception dekat kl pulak fa pakai kasut yang husband bagi sebagai hantaran...kasut yang nih lebih selesa dari yang purple tu...now semua kasut hanya terhias dalam rak kasut sebab sekarang hanya pakai flat shoes dengan sandal sahaja...buat tergedik nak pakai heels...menjerit kot encik husband nanti.. tak elok kan untuk si kecik dalam my womb nih....so kita puasa selama 9 bulan dari kasut tinggi-tinggi ja...aim sekarang nak beli kasut yang selesa for preggy women...sebab fa sekarang selalu sangat sakit belakang walaupun perut tak nampak lagi....



kalau fa nak rent or let go kasut-kasut nih..ada yang berminat???


5 comments:

orked violet @ SYA said...

whoaa..suke yg bling2 tu!! =)

tikah_rasha said...

kasut silver tu fa nak rent x?

laskar pelangi said...

cantik cantik;)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

semuanya cantik!! =)

The ShomeL TwinZ said...

wow kasut purple kaler, minatnye wrna tu, tp comform tak leh pkai, hehe...sbb kaki kite kecik jew :)