Labels

Thursday, January 10, 2013

Contact lenses for bride









nih tempek gambar sendiri dengan banyak tanpa hiraukan apa kata orang...gambar nih bukan nak menunjukkan kepetakkan muka fa tau...nih jugak bukan nak tunjuk hasil make up..sebab make up semua fa dah review kan....kali nih nak cakap mengenai mata palsu itu...atau omputeh panggil contact lense..


ada yang tanya fa pakai contact lense brand apa dekat fb...so here fa review untuk semua sekali..at least dapat membantu si rabun macam fa tanpa mengenakan cermin mata nerd dihari bersejarah... pilihan contact lense masa wedding fa adalah brand fresh look grey....



kalau yang dah biasa pakai tu..korang mesti dah tau kan color-color best...for wedding fa memang recommend korang pakai fresh look grey sebab ianya akan nampak natural bila diblend dengan make up vogue korang tu..mata korang pulak akan nampak shinning ala macam korang pernah telan inner shine hakikatnya rasa inner shine pun tak pernah...trust me darlings...korang akan nampak cantik..nih untuk yang pilih contact lense berwarna la..if korang suka yang tak color pun okey...mata setiap orang memang dah keasliannya cantik kan..so depends kepada korang la mana yang selesa...


tapi pastikan korang prepare eye drop untuk contact lense in case mata korang terasa pedih masa wedding.. takut merah-merah tak selesa pulak..boleh curi-curi titik eye drop...dan kalau boleh jangan la pakai color-color yang terlalu menyerlah sangat macam merah ka..hilang kelembutan dan keayuan pengantin gitu..



1 comment:

orked violet @ SYA said...

wahh..Sya xbrani nk pkai Lense colour. huhu. xconfident!

ms E! aritu pon org yg makeup kan tu tnye npe xpkai lense. tp wed nnti mmg nk pkai! nk cm fa jugak La =)