Labels

Thursday, January 17, 2013

Beribu kali tengok video nih..tetap sebak




nih la video yang beribu-ribu kali fa tengok fa akan rasa sebak, terharu dan menitiskan air mata...tambah pulak lagu tu...memang masuk la dengan video kan...... rasa miracle sangat kan...kuasa ALLAH SW.T.......Subhanallah.....tambah pulak ada lagi satu jasad bernyawa dalam rahim nih..lagi la rasa feeling...hari tu tunjuk dekat encik husband..dia macam tak ada perasaan ja.. maybe yela dia tak bawak baby kan dalam perut...bawak lemak je sekarang dia tu...hehe..tu yang tak berapa feeling tu...perempuan nih feeling terlebih....tapi betul kan my feeling...wanita mana pun tengok.. akan rasa terharu.dan sebak...betul tak?


macam mana la orang buang anak tu kan...betul-betul tak ada perasaan kan...bawak 9 bulan kehulu kehilir pastu buang ja macam tu....fuhhh...kalau tak nak tu...bagi la dekat sapa yang mampu..ramai rasanya yang nak kan.....


hopefully baby dalam kandungan nih membesar dan berkembang dengan sihat dan sempurna...amin...esok baby dah 14 weeks...cepat masa berlalu kan...tak sabar pulak nak buat next scan nak tengok si kecil dalam perut nih....


Saat engkau tertidur
Kupandangi wajahmu
Masih ingin kumendekapmu
Masih ingin kumenciummu
Tak pernah kusadari
Waktu cepat berlalu
Kini engkau menjadi besar
Kini engkaulah harapanku

Tumbuh-tumbuhlah anakku
Raihlah cita-citamu
Jangan pernah engkau ragu, Sayang
Doaku selalu bersamamu
membuat aman dihidupmu
Selamanya…

No comments: