Labels

Thursday, December 13, 2012

PART 2 (iii) RECEPTION KL


part ini adalah terakhir untuk reception....fuhhh....boleh menarik nafas lega kan....tula...banyak picture... ministry of moment sediakan dekat kitaorang 3 photographers....semua gambar diorang walah....memang meletop la..tu pasal banyak gambar fa nak upload...so sini post kali nih banyak gambar family....




yaaaa...nih la my new family...my family in laws..se kecik tu memang susah nak ambil gambar dia.. sangat aktif kekita nih..so terpaksa la ambil gambar walaupun aksi dia begitu...




nih pulak family kakak ipar mr hubby aka family my biras...




nih family adik MIL....



 opss...macam mana boleh terselit gambar kawan mr hubby nih...hehe...nih la our mc untuk hari tu..bidan terjun nih sebab tak ada orang dapat jadi mc..




nih mak sedara mr hubby




                                                                nih family bapak sedara mr hubby....




 dan pengantin yang sudah lama.....baru merangkak nak review pasal wedding... pada briide to be sekalian...jangan lupa ambil gambar dengan family korang masa big day macam nih sebab semua nih moment yang tak dapat diulang balik...hanya gambar akan menjadi kenangan...so nak hire photographer...pilih yang memang menghasilkan hasil yang superb...



semua picture yang fa upload adalah unedited picture dari OP sebab picture edit belum siap lagi....




7 comments:

adibahrisha said...

what a nice photo you got. mind share the photographer and the bridal boutique?

fa.ismail said...

tq adibahrisha....photographer from ministry of moment and my dress from awin seindahwajah...

*wink* said...

faa..cantek laa..gmbr...mhal x dgn ministry of moments

fa.ismail said...

wink: xmhl sgt...lgpun MOM selalu buat promotion

Sweethoney Team said...

cantik fa ! =)

H. said...

Kak Fa, saya nak tanya sbb tgh consider MoM jugak. Service n quality ok tak? Gambar2 Kak Fa cantik, tp dlm Facebook MoM banyak gmbr yg mcm vintage2..

H. said...

K fa, sy tgh consider MoM utk wedding tp service n quality gmbr ok tak? Gmbr2 K fa cantik2, tp dlm fb MoM byk yg vintage2. Sy suka yg clear lightings..