Labels

Wednesday, December 12, 2012

PART 2 (ii) RECEPTION KL - blogger famous pun datang...siapa?


siap terselang dengan dua post before sambung dengan post pasal reception tu..sebab apa??? of course sebab picture yang terlalu banyak nak share...sampai malas nak tunggu download yang lama di rumah...tu yang selit dua entry yang guna gambar sikit tu...hehe..so today dah kenyang membaham nasi goreng...dah ada energy nk sambung second post yang banyak gambar....



ingatkan boleh buat 2 parts ja untuk post nih..tapi masa upload picture...Ya Allah banyaknya picture...so fa buatkan 3 parts...okey ka korang? ke muak...? tapi nak buat macam mana ramai sangat request suruh update pasal wedding....so saya hanya menurut perintah...




masa nih tengah menahan lapar ja nih..tengok muka tak ada senyum dah sebab lapar..




ini buktinya bila boleh makan terus tak pandang kiri kanan...hahah....




nih cousin fa and her baby...




model cun anyss pun datang..tq sayang..setelah sekian lama tak jumpa...





nih la roomate saya masa degree dulu







dengan ofismate mr husband




time untuk potong kek tipu kami..ya ianya hanya dummy cake ye



 

dengan ayah yang sentiasa hensem bagi fa...




nih maklang fa...adik arwah mama..ramai cakap muka diorang sama..ramai selalu tertukar panggil diorang....tapi fa tengok lain ja..



nih rombingan dari kedah...ramai kan..yala sebijik bas dek non oii...nih pun tak semua yang ambil gambar...




geng mr hubby..tak sure la..geng futsal dia kot




yeayy...dah nih kesayangan fa...membe time convent dolu2....semua dah ada life memasing...cepatnya kami membesar...dulu macam kanak-kanak hingusan ja..




kekasih hati fa..sama tak muka kami??yaaaaaaaa...saya memang anak ayah sampai sekarang...




nih sedara mara fa..



bukan geng bas sekolah ya...nih geng ofis mr hubby




classmateku masa master...




aunty bedah yang sentiasa happening..




laily comel...owner lyface's shawl...cepat terjah fanpage dia..banyak baju cantik....owner comel ja orangnya...kitaorang kenal dekat fb...and finally first time jumpa.. terasa diri seperti gergasi disebelah laily....dia juga bride to be....




nih geng sabahan mr hubby...




siapa tak kenal couple nih kan....mom to be irine nadia..blogger famos amos..comel sangat irine nih...geram..nanti dah nampak baby bump mest lagi comel kan dia....




yeahhh dengan team najjah




my MUA aka my designer yang sanggup patah balik after selesai make up..then kak awin ada kena jadi juri dekat pwtc...then patah balik untuk attend my wedding...tq kak awin...



banyak lagi nak share masa reception..nantikan ye next entry.....



                                                                                                                              ........to be continued

4 comments:

Cinta hazanis said...

wah, irine dan anyss amyra pun ada. :)

orked violet said...

fa, pic fa ngn roomate masa degree tu cam muke mmbr Sya name Dewi. die degree duLu kt ukm xsiLap. (xingt sgt da.hoho)

fa.ismail said...

cinta hazanis : a'a...diorg dtg msa wedding hri tu..

orled violet: a'a..tu dewi...dlu ktorg sma2 dkt ukm

Anonymous said...

Hi dear..baju reception nie u tempah ke sewa?cantik sgt boleh recommend x kt mane cri?? 😊😊😊