Labels

Saturday, December 8, 2012

PART 2 (i) RECEPTION KL


reception side encik suami buat dekat dewan ljt, bandar melawati...masa first tau nak buat dekat dewan..kitaorang agak nervous kot..sebab plan mula nak buat dekat rumah...tapi bila family encik husband discuss and conclusion buat dekat dewan...fuhh...fa terus terbayang nervousnya nak berjalan depan ramai orang dalam dewan...kalau rumah kurang la nervous sikit..but once in a lifetime...why not kan..sebab my side dah dekat rumah..so dapat feel pulak kenduri dekat dewan...

post kali nih penuh dengan gambar..nih half ja..sebab banyak sangat gambar..so untuk nih ada 2 post....sebab banyak sangat picture nak share dengan korang...




yeayy...kawan masa dekat ukm datang awal time fa tengah siap...fuhh...relax sikit ada diorang...kurang rasa nervous..




MIL tengah melayan tetamu..tengok mak sedara encik husband..cute je kan dekat belakang orang tengah gosip kan.....










candy buffet DIY by my SIL




door gift muffins SIL yang baked sendiri...




MIL, SIL and BIL sedang sambut tetamu time nih




tunggu di waiting room sementara dipanggil untuk masuk dewan...




nih la bff mr husband...aka pengapit untuk both majlis..




yeayyy..my darling lili datang dengan bfnya....ambil berkat ya lili sayang...im waiting for ur big day pulak..




happynya my SIL nak sambut tetamu..heheh



















mohon restu dari ayah....now both adalah my hero...































malasnya nak letak caption every gambar...so korang faham-faham sendiri la ya...heheh...pemals tapi nak update gak blog...ini la jadinya...


picture unedited : MINISTRY OF MOMENT

                                                                                                       .................to be continued

9 comments:

✿MisS NadRAH♥ said...

chantekla sis=) nampak mcm wedding artis pulak.hehe

Nurul Ain Zulkarnaind said...

cantik nyaaa

J I L A said...

kak, bj akak tempah ke sewa kt ne?

fa.ismail said...

miss nadrah: jauh skli la dear dgn wedding artis..wedding artis grand kan...mna la fa mmpu dear..=)

nurul ain: tq dear

jila: baju nih sewa..tp buat bru...

noradiana zakaria said...

waahhhh...cantiknye..:)

The ShomeL TwinZ said...

coomeeinya kak fa :)

suke tgk muka akak...

Hidayah Hisham said...

Pelamin ni tempah kat mne??cantik nyer!!!!

Hidayah Hisham said...

Pelamin ni tempah kat mne??? Cantiknyer!!!!

Hidayah Hisham said...

Pelamin ni tempah kat mne??cantik nyer!!!!