Labels

Monday, December 3, 2012

PART 1 (RECEPTION KL) -MUA


today dah start nak review pasal reception sebelah mr husband dekat kl....masa upload ja picture berbaju dusty pink nih dekat fb..ramai tanya sapa MUA....ala..kalau korang mengikuti blog fa tau kot MUA pilihan untuk reception di kl yang memang dah lama dah teringin hasil sentuhan beliau....lama dah ceritakan hasrat nih dekat mr husband...finally dapat juga..tak ingat sape? sila baca LINK ini...



ala..kalau malas nak refer link tu...ala..MUA nih famous amos kot...kak awin seindahwajah...pastu sehari before reception kot..kak awin bbm cakap masa make up esok ada sekali shooting RTM..tapi tak tau untuk rancangan apa...okey...tetiba pulak nervous...tapi rasanya rancangan tu next year baru ada dekat tv kot...so before 10am tu siap-siap dah bermask and pakai contact lense...pastu tunggu kak awin datang dengan krew rtm...





sampai ja..terus kak awin setting tempat yang dia selesa untuk make up....kebetulan tudung kitaorang sama color pulak hari tu....




 kak awin nih memang serius time buat keja..tapi banyak gak cakap...setiap sentuhan dia memang meletop la...











 

 hubby menanti turn untuk disiap..sabar ye hubby...


 

dah siap make up..kak awin pakaikan shawlnak tau wedding dress nih dari siapa?? tunggu next post..


 



  



  

  
 then turn hubby pulak disiapkan...







 








picture nih dicuri di fanpage MAKEOVER BY AWIN SEINDAHWAJAH...gambar before dan after...


kalau korang suka dengan make up dari kak awin...cepat booked...sebab kak awin nih sentiasa full...

8 comments:

*wink* said...

faa..kak awin nie dtg kedah x

fa.ismail said...

*wink* ; kalau xslh fa dia p klau kedh

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

wow...sebelum nmpk tembam....selepas nmpk runcing jerk dagu tue..comel.....

farah princess farah said...

Fa.. klu area pahang dy gi x lawa la make up dy bapa ek dy charge??

fa.ismail said...

dunia kebahagianku: hehe...pndai kan kak awin cover

farah: kalau pahang dia g rsanya...charge fa xsure sbb husbnd byrkn

misz aisya said...

serius cantek! minat lah ngan shawl tu :)

Irsya Healthy House said...

everything is nice, bride, mua, shawl...huhu :)

Cik Wannsury said...

tahniah fa...