Labels

Tuesday, November 27, 2012

PART 6 (RECEPTION KEDAH) : OFFICIAL PHOTOGRAPHER


biasa la bila bride & groom hired photographer...mesti diorang bagi session outdoor for free kan..include sekali la dalam package korang pilih....selalunya time petang kenduri baru start outdoor session.... allhamdulillah assistant official photographer fa terjumpa tempat nih....cantik sangat..dekat ja dengan rumah fa tapi tak pernah pun tau kewujudan tempat nih...nampak classic.. i loike sangat....


fa pernah kot cerita pasal my official phoroprapher nih...tak berapa ingat la...tak apa..fa story again... dekat kedah memang susah kot nak cari photographer yang hasil cun melecun macam banyak photographer dekat kl..kalau dekat kl...banyak gila kan..sampai tak tau mana nak pilih...kalau nak hired photopraher kl ke kedah..charge transport lagi..so perlu cari di kedah...cari punya cari..allhamdulillah fa jumpa MIEEYPHOTOGRAPHY....lagipun abg mieey nih dekat alor setar ja...hasil gambar dia memang superb..sebab tone color dia nampak classic..tu yang memikat hati fa...terus pm tanya price...allhamdulillah...under budget...so terus booked...lagipun abang mieey nih baik and senang nak deal...cepat reply if korang tanya apa-apa...service memang superb..semua gambar solemnization and reception dekat kedah yang fa upload adalah hasil dari abg mieey...now enjoy outdoor photoshoot kitaorang pulak..






























nice kan..gambar yang raw tanpa editing pun dah superb...memang berbaloi bride or groom yang hired dia..lagipun album siap cepat and hasil memang wallllahhhhh....so bride and groom yang masih tercari-cari official photographer..cepat contact abg mieey...


Fanpage : MIEEYPHOTOGRAPHY
Website : http://www.mieeyphotography.com/


7 comments:

huNNy said...

Kt mne ni k.fa,kolej height utara tu ke?:)

*wink* said...

faa..u always give me new inspiration..cantek..suma perfectt

fa.ismail said...

hunny; bukan...dkt area dalam2 sikit dkt ank bukt tu...

*wink*: really? just nk bg idea untuk bride to be...sbb dulu msa nk jd bride pun fa ske bca blog bride to be nk cri idea...=)

orked violet said...

whoaaaa...cantik sangat!Sya pening pk psL photographer nih.huhu

entry kamu nih menambahkan list photographer Sya..tp mmg cantek pics die.and kamu pon mmg cantek kan..makin cantik La pics )

fa.ismail said...

orked violet: mieey nh mmg bgus...hired dia mmg berbaloi dear

Cik Wannsury said...

cantik sangat....

Anonymous said...

hi fa.. cantiknye tempat ni.. boleh share x kat mane tempat ni?