Labels

Friday, November 2, 2012

PART 3; solemnization kami


part solemnization terakhir...mesti korang menarik nafas lega kan sebab dah last part nih..so next akan update reception pulak...tapi post nih nak update gambar je...nak bagi family and bff fa dan husband interframe sikit dalam blog fa nih...caption gambar korang letak sendiri la ya..haha...tengok punya la malas..nih sebab nak cepat update..then nak marathon adam dan hawa online...



 
 








  




  










  


  

  

  

  

done part solemnization...ada yang nak tengok gambar bergerak tengok la video solemnization kami...nak lagi upload dekat post nih even dah post pasal video akad..





6 comments:

Sunna Jo. said...

fa... makeup sgt cantik... pics pun sgt memuaskan hati.... heheh.. ak plak yg over... fa.. ko leh amik upah wat pillow ring... hheheh... tahniah fa.. x sabar next update.. hehehe

Mr and Ms bOZhiCkA said...

Cantiknya Fa...putih memang menarik kan..heee

alia said...

Kak fa,bju akad nikah n crown akk bt sgn hariz zakwan jugak ke?

fa.ismail said...

alia: baju nikah dgn hariz... crown sewa dkt butik pgntin

tikah_rasha said...

fa, nak tnya. bantal nikah tu u sewa or beli? ssh la nak cari bantal tu area2 kedah

tikah_rasha said...
This comment has been removed by the author.