Labels

Thursday, November 1, 2012

PART 2- solemnization kami



settle baca PART 1?? mari kita sambung part 2 sementara mood berblog dah datang..after selamat ja ijab dan kabul....husband solat sunat dulu after semuanya selamat...then start la sesi salam memohon restu...ini perkara wajib ya after korang selamat menjadi suami isteri..salam semua tetamu yang berada disekeliling...but waiitttttt.....salam hanya yang muhrim dengan kamu sahaja tau..=)




kusyuk husband solat sunat..allhamdulillah husband sempat solat before dan after akad nikah..



 


 


  

 



 sempat juga salam bffku yang juga masa tu masih pengantin baru jugak..inai pun masih merah dijari...ambik berkat menjadi isteri solehah nih... 




duit hantaran yang diletak sendiri oleh pihak husband...



maharnya untukku..RM1288..cuba teka sempena apa 1288?



 
ya itu surat nikah kami...




ready untuk sesi sarung cincin dan terima mahar...tengok fa yang excited duduk dulu..





 
nak jugak interframe ring pillow yang fa DIY sendiri..suka sangat gubahan bungan bff fa buatkan...nih yang diidamkan sangat...nampak ceria dan menarik..kalau fa nak sewakan ring pillow..ada yang nak sewa?



  
masa nih ketat pulak nak sarungkan cincin dekat husband..gemuk dah dia..



salam pertama kami sebagai suami isteri



allhamdulillah..kami halal sekarang..



maharku untumu...


  
 bff forever darlings..tunggu si tudung hitam pulak menamatkan zaman bujang..



 

kini saya sudah ada dua bapa..ayah & papa..dua-dua berbaju biru... love them..







naaaaaaaaaaa...belum habis part untuk solemnization lagi..


                                                                                                                     ......to be continue

No comments: