Labels

Friday, November 23, 2012

HANTARAN FROM HIM


korang dah baca kan post hantaran fa untuk encik husband? belum..boleh baca dekat SINI....kitaorang bagi 9 berbalas 7...barang hantaran nih kitaorang beli awal lagi...seingat fa before puasa lagi..masa tu tengah sale..so jimat la kan...



 

HANDBAG 
brand nih idaman fa lama dah...sejak kitaorang couple lagi..then masa couple dulu mr suami pernah kata dia akan bagi masa hantaran nih..mula tu macam tak percaya...finally..tq husband..




SET PERFUME, MAKE UP  DAN TELEKUNG




JAM
jam kitaorang survey dulu dekat website...then terus terpandang jam nih...mr husband pun jumpa jam idaman dia..tapi masa dekat kedai...pilihan dia yang lain..tapi fa tetap jam ini...




 KASUT
fa just nak flat shoes...sebab akan pakai ja selalu..then mr husband cakap tak cantik kalau letak flat shoes atas hantaran...so dia cakap beli je heels yang nak pakai reception sebelah dia nanti...so jimat la kos kan..sebab nak tak nak memang fa plan nak beli heels untuk reception pun...


 

FONDANT CAKE




lagi satu kain untuk buat baju kurung...tapi ada la pulak gambar...tapi kain tu dah siap hantar tailor dah... tak ambil-ambil je lagi...specialnya kain tu corak batik yang dilukis sendiri oleh adik papa mr husband.. special kan...tak sabar nak pakai nanti..



5 comments:

Elyani Rosli said...

Salam CIk Fa...

Wah..jatuh cinta la dengan jam cik fa...
cantiknya..bling-bling lagi...

BOle taw x beli kat mana? brp ea price?

Kalau mampu, nak try wat hantaran la sis....

*_*..

fa.ismail said...

Elyani: beli dkt guess dear...fa beli dkt guess the gardens...try usha2 sbb 1 kedai guess..ada 1 ja jam nh...price dlm rm700 lbh kot..

Elyani Rosli said...

wah..RM700...hehe..juling mata jap tengok harganya..hehehe..
thanx yea..

fa.ismail said...

elyani: welcome dear =)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam fa.cantik sgt hantaran nya =)