Labels

Tuesday, October 23, 2012

SOLEMNIZATION VIDEO kami



fa up dulu video solemnization kami hari tu ye...nanti fa update pasal akad ye...korang jangan gelak tau..memang kelakar sikit...kaku macam kayu kan fa dalam tu..biasa la tak pernah beraksi di hadapan camera gitu...suara pun serak kan..hahah..apa pun video nih akan menguatkan ingatan both of us sebab moment nih tak dapat diulangi lagi..hope dapat tunjuk dekat anak cucu cicit nanti...=)


sebenarnya lagu nih mr husband bagi dalam video untuk fa dulu..luv this song...

link kalau korang nak tengok dekat vimeo :  http://vimeo.com/51164433

credit VIDEOGRAPHER : LENSA IN MOTION




1 comment:

Lovely Peeda said...

akak sgt cntik dan sweet.semoga berbahagia hingga akhir hayat.