Labels

Tuesday, October 9, 2012

RAHSIA KURUS MASA WEDDING



ramai yang tanya and tegur..wow..kamu nampak kurus... bagi la rahsia sikit..really??? wow..kiranya penipuan saya berjaya la kan..haha...entry ini fa akan dedahkan rahsia penipuan kurus masa wedding day...




tadaaaaaaaaaaaa....






ini la bullet proof (bak kata mr husband) rahsia fa kurus masa wedding day hari tu...rasanya every bride wajib ada kot...tak kisahla brand apa pun..nak beli PB tak mampu...fa beli brand spanx je...tapi hasilnya memang superb...harga pun mampu milik..




fa beli In-Power Line Super Higher Power  macam gambar atas tu...sangat selesa and tak panas... fa beli dengan IZA CLOSET...para bride sekarang ceppat terjah IZA CLOSET...korang mesti mahu kelihatan kurus di hari bahagia kan..



tayang sikit gambar kurus tipu nih...





8 comments:

ijA said...

terima kasih bagi tahu tips ni,,,

Lyaa Suriany said...

kite suka.
kite prnah baca psl b2b update psl spanx ni..

neway
kamu sgt cantik puan fa...

sue. said...

cantikla cik fa kita ni..

anariffin said...

fa,,,cantiknye gambo tu..tertarik ngan tudung fa pakai...beads sendiri ea..ke ana yg tak hbes jalan2 kat blog fa..huhu

iffah imani said...

cantik...memang nampak kurus sangat..

Sumayyah Nadhirah said...

xberapa menjadi dgn maya spanx ni...huhu dah try

Aiza Iza said...

Fa, thanks ye promote

niea said...

cik fa.. bila nak story mory pasal wedding lak.. suka sgt baju ngan shawl tu..