Labels

Saturday, September 8, 2012

WEDDING DRESS ku


last week cik fa pergi kl nak fitting baju kahwin..first pergi fitting baju reception sebelah mr fiance... masuk ja rumah tengok baju..terus...wow...unexpected.... cantik sangat.. allhamdulillah baju tu muat..tak sia-sia daku berdiet sakan...and baju tu siap kena kecikkan sikit dekat pinggang and punggung..yeayy...kurus sikit.. takut la hari tu baju tak muat...


 

teaser sikit bahagian ekor untuk korang...color pun di grey kan....kasi suprise la konon..


then terus terjah rumah second tailor untuk baju akad and reception sebelah kedah...  try baju akad dulu..oh my ketat di bahagian tangan...then tailor cakap baju tu memang dia buat fit...okey...paling cik fa suka part kain sebab flowy manja gitu (tagline my designer)... try second dress pun muat..yeayyy...siap kena alter untuk kecil kan sikit..sebab longgar..yeayyy..teaser sikit..


off white untuk akad...love it...simple..less is more kan

5 comments:

Rara Nasiha said...

tak lama lagi. hikhikk. tahniah syg :)

Sumayyah Nadhirah said...

mcm man kajang punya hasil je..betul ke??

cik.fa.ismail said...

rara: tq dear

sumayyah: xmmpu la cik fa nak hire man kajang

alia said...

Kak fa,off white tu mcm cream skit kan?

fa.ismail said...

yes alia..mcm cream skit...