Labels

Tuesday, September 4, 2012

SKINCARE FOR BRIDE TO BE



kalau intro ja mesti nak bising-bising lama tak update blog kan..nih pun sama..memang ternyata lama tak update blog..kebizan sangat dengan preparation wedding...tapi hope la lepas nih dapat share dengan korang setiap detik before bergelar seorang isteri..hopefully ada masa terluang sikit..


today nak share beauty skincare cik fa guna...kalau dulu muka cik fa memang jerawat plus scar jerawat lagi.. but after guna EVERLYNN baru beberapa minggu terus raya best ja muka..tak la jerawat tu hilang terus..but makin kurang la..yang paling best muka tak mengelupas...


so kepada bride to be yang berdepan dengan masalah kulit muka..korang patut try everlynn.. memang berkesan sangat..so nanti korang akan nampak berseri di atas pelamin...cik fa promote nih bukan sebab nak melariskan jualan cik fa..just nak share keberkesanan everlynn dengan korang....


wajah masa raya hari tu..beberapa minggu setelah mencuba everlynn








Set penjagaan wajah EVERLYNN dirumus khas untuk memperbaiki tisu kulit, menggalakkan pertumbuhan sel baru,membantu memulihkan kulit kusam, mengurangkan kesan pigmentasi, noda hitam, jeragat serta memberi kelembapan yang mendalam terhadap kulit.

Harga ; RM125

untuk order korang boleh email ke ; lil.qarmaa@gmail.com
atau ke fanpage Lil'Qarmaa  
 


3 comments:

Anonymous said...

kulit mgelupas x, awal2 pakai?

Lyaa Suriany said...

love ur skin dear....

cik.fa.ismail said...

Anonymous : mmg xmgengelupas dear

lyaa: ske ur skin jgak =)