Labels

Saturday, September 8, 2012

MUA untuk hari bersejarah


benda paling senang dan tak payah fikir banyak adalah MUA...sebab tak perlu perah otak nak cari MUA...  untuk siapa yang tak tahu...MUA tu MAKE UP ARTIST ya...orang yang dipertanggungjawabkan untuk conteng muka korang supaya kelihatan lawa...untuk MUA di kedah side cik fa..of course my future sis in law yang akan make up...dia juga yang make up cik fa masa engagement day hari tu...untuk solemnization and reception NICKY akan make up...settle satu bab di situ.. jom cuci mata hasil make up NICKY












pic credit : NAJJAH NICKYCINTA

sorry nicky..i curi dari fb u picture nih...halalkan ya...=)



untuk reception sebelah mr fiance....dah lama hajat mahukan sentuhan magic awin seindahwajah...sebab suka sangat hasil sentuhan kak awin..so sebelum decide nak kahwin dulu..selalu cakap dengan mr fiance kalau boleh nak kak awin make up masa wedding...allhamdulillah dah booked kak awin dari awal lagi... yeayy...hopefully termakbul di hari bersejarah nanti...











pic credit : www.seindahwajah.com

suka tengok part mata bila kak awin make up..memang meletup habis la kan..i loike... 

3 comments:

shuhada shafie said...

salam.. kakak ipar awak tu make up kat kedah ker? saya tgh cari MUA

shuhada shafie said...

saya tgh cari MUA d kedah.. boleh bg contact kakak ipar awak? thanks

fa.ismail said...

Dkt kl..tp klau nk dkt kdh pun boleh