Labels

Friday, September 7, 2012

D.I.Y. casing phone




apakah itu? cuba teka?...hahah...gedik betul suruh orang teka kan....dah terpampang camera dekat atas tu.. of course la hand phone kan..nih cik fa diy sendiri....ish...bukan la DIY dekat rumah..DIY dekat website POPMYCASE..korang just upload gambar korang suka..then adjust macam korang nak..nak letak wording pun boleh...nih cik fa hadiahkan casing note untuk mr fiance...cik fa guna picture engagement kitaorang... so apa lagi korang..tak kan nak biarkan hp tak ada gambar ceria...after korang siap buat online paymnt.. just beberapa hari..poslaju akan hantar dekat korang casing superb tu...cuba la...

website popmycase : http://www.popmycase.com/


6 comments:

iffah imani said...

hari tu ternampak pic ni kat facebook...

cik.fa.ismail said...

iffah : fa uplod dkt fb..skrg bru ada msa nk update di blog dear

wann sury said...

cantik jugak kan...

nida husna said...

comel2. tapi mcm syg jer nak guna nanti calar hihihi

Pinkbubblegumprincess said...

alahh this one is so sweetttt.. ;)

orked violet said...

kamu cantekkk La ! ngeeee =)