Labels

Tuesday, September 18, 2012

bride to be wajib spa kan




beberapa hari sebelum bertukar status kepada puan fa....today hari memanjakan diri di spa...bride to be of course nak pergi spa before big day kan...yela..mesti mau cantik dan berseri-seri di hari bersejarah ye tak??..cik fa pergi cosy spa dekat jitra..ala dekat dengan YAWATA tu...cik fa suka deco spa tu..ala bali gitu..i loike...nih kali ketiga cik fa pergi..first time masa nak bertunang dulu..tu just buat facial and manicure...second time pergi buat pakej spa pengantin dengan bff cik fa yang kawen after raya ritu..eh..cik fa tak cerita lagi pasal cik husna..eh..puan husna sudah..nanti ada masa cik fa buat post pasal wedding dia eh...nah cik fa tempek dulu sekeping gambar kawen puan husna ...




bride cun melecun dengan si debab bride to be sebagai pengapit...=)


hajat di hati mau buat 3 kali pakej spa before kahwin (nih di recommend oleh orang spa tu la) ...tapi busy betul tambah hari tu demam seminggu... so 2 kali pun dah ok kot....pakej tu cik fa buat sauna, scrub and massage seluruh badan, bleching, mandi susu dengan facial sekali..now rasa segar...so bride to be pergi spa paling lewat seminggu atau 5 hari sebelum ya....jangan pergi sehari sebelum..nanti bekas parut buat facial tak sempat sembuh...

apa lagi..cepat serbu spa wahai bride to be..


1 comment:

orked violet said...

eh! muke Lbh krg same..kembar??hehehe

2-2 cantek!

sya-orked.blogspot.com