Labels

Sunday, September 16, 2012

bride nak jalan dengan heels setinggi klcc???




hari tu saja try sekali lagi wedding shoes cik fa tu..yang white untuk solemnization and reception sebelah mr fiance agak tinggi..tak pasti pulak cik fa berapa inch...yela gatal nak tinggi-tinggi..konon pakai kasut tinggi akan menampakan anda kurus dan cantik...hambek kau...pastu masa try berjalan..mak oii..dah macam penguin kelaparan dah berjalan...arghhh..help me...dah la jadi bride semua mata akan tertumpu kepada kita...macam mana la mau jalan nih...help me please.....


 


yes..tq encik youtube penyelamat saya...lepas nih mau practise berjalan dengan heels...hope la tak macam penguin nanti...hope jugak dapan berjalan tanpan rasa kekok..fuhh...plsea jangan jatuh eh..dah la jalan dekat rumah nih tak rata....doakan cik fa ya



No comments: