Labels

Monday, August 13, 2012

wedding ring pillow



post semalam bercerita pasal ring..malam nih nak bercerita pasal benda berkaitan dengan ring jugak.. selalunya kalau dulang hantaran untuk ring..mesti ring tu letak dalam kotak kedai emas bagi tu kan...ala.. macam bosan ja...why not kita change sikit...kita gantikan box tu dengan pillow yang kita DIY...mesti sweet kan...cik fa letak sikit idea untuk korang dari carian google


 














 

nih pulak dari kayu..cantik jugak kan....kreatif...



cik fa dah siap dah DIY ring pillow untuk letak atas dulang nanti...awal lagi siap pillow tu..jahit tangan you all... gigih kan..cik fa punya lebih kurang gambar di bawah tapi tak segempak secantik pillow diorang la kan.. cik fa punya biasa sahaja..malu nak letak dekat blog..=(


6 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

kak faaaaa! cantekkk sgttttttt

Rara Nasiha said...

wahh, cantiknya. tiba-tiba tak tau nak pilih yang mana. hihi :)

cik.fa.ismail said...

irine: cantik kan darl...diorg buat cntik..klau diy sndri..sush nh..tp mencuba kan

Rara: pilih2...smua cntik kan..rmbg mata

heart mouth & mind said...

Wah faa,idea yg menarik..fa pnya DIY mesti cntik jgk..

cik.fa.ismail said...

heart mouth: cntik kan pillow nh..DIY fa biasa ja dear

heart mouth & mind said...

mesti gojes mcm tuannya jugak...