Labels

Saturday, August 4, 2012

Once a queen, Always his queen




cantik tak? tapi apakah itu?? yang dekat atas tu adalah pillow case and yang dekat bawah tu korang dah tau kan...t-shirt..pillow case tu saja beli untuk bilik kitaorang nanti sebab cute sangat... t-shirt mr fiance cakap nak pakai masa honeymoon..oppss...berhoneymoon kah kita??? jika ada orang nak sponsor why not kan... sebab kitaorang memang tak plan lagi nak pergi mana lagi...


 

nih la rupanya pillow case kalau dah letak dekat bantal nanti.. mr fiance yang request nak white... sebab nanti pakai dengan any bedsheets pun kena je kan..ada bride yang guna untuk hias bilik pengantin...cantik juga... tapi cik fa tak nak...cik fa nak guna lepas kahwin nanti...






 

nih la rupanya design t-shirt untuk bahagian hadapan and belakang...cute kan...






pic credit : http://kahwinbetulbetul.blogspot.com/


nih lagi satu design...simple and nice kan...dekat mana nak order? cik fa order dekat blog Qistin (http://itstimeforqanda.blogspot.com/)...tapi penganhantaran agak lambat la..maybe sebab dia busy kot.. apa lagi korang...cepat terjah blog Qistin


No comments: