Labels

Friday, August 3, 2012

Birthday si jantung hati


Ya Allah mencuba mengupload gambar dari hari rabu lagi..hari nih baru berjaya...internet sangat la slow... betul-betul menguji kesabaran..tapi di bulan Ramadhan nih kena la banyak bersabar..tak gitu?? rasa macam dah basi dah cerita nih..tak nak gak update...


rabu lepas bersamaan 1st august adalah birthday dua orang kesayangan cik fa...arwah mama and mr fiance.. kebetulan kan birthday diorang sama....that day...rasa rindu sangat dengan arwah mama...first birthday mama tak dapat wish sambil tengok mama...tak dapat dengar mama cakap terima kasih...betul-betul rindukan mama...tambah pulak first tahun puasa tanpa mama..Ya Allah kuatkan hambamu ini...Allhamdulillah tahun nih anakmu hadiahkan bacaan Yassin dan doa buatmu mama....itu yang mama perlukan dari seorang anak...moga mama tenang di sana...


enough cik fa..tak nak sedih-sedih...tengah puasa tak elok menitiskan air mata..fuh...cepat-cepat lap... okey.. fuhh...type sikit pun dah menitis air mata... disebabkan tahun nih tak dapat nak celebrate birthday mr fiance sama-sama sebab cik fa balik kedah..so apa lagi of course kena jugak celebrate birthday dia... terpaksa la buat awal....cik fa tak nak order cake..sebab mr fiance tak berapa suka cake... cik fa order mini pavlova dari SCRUMPTIOUS sebab mr fiance memang suka pavlova diorang...third time dah cik fa order dari SCRUMPTIOUS...memang sangat sedap... korang patut try....




comelkan...rasa pun memang superb sangat-sangat....

WEBSITE SCRUMTIOUS : http://scrumptious-s.blogspot.com/




birthday boy dah pakai baju hadiah dari cik fa...excited betul...sebab malam tu cik fa dah bagi hadiah birthday dia..esok terus pakai..excited kan dia...pastu siap pao cik fa kasut aldo lagi untuk hadiah hari tu... nasib la birthday boy..kalau tak...mesti dah kena berleter dengan cik fa...


first and last celebrate birthday mr fiance sebelum kita orang sah bergelar husband and wife...yipeeeeee.... my coming birthday nanti tak sabar tunggu surprise dari my husband...opsss...sudah husband ya masa tu...hheheh.. insyallah...


No comments: