Labels

Thursday, July 26, 2012

TISSUE FLOWER??


pernah dengar bunga tisu???/ of course la pernah kan sebab ramai bride to be dah share pasal nih.. and ramai dah tunjuk tutorial how to D.I.Y tissue flowers nih...for sesapa yang tak pernah dengar tentang kewujudan bunga tisu...cik fa tempek gambar sikit..kasi korang kenal bunga tisu...











pic credit : google

cantik kan...???betul tak...sekarang D.I.Y projek cik fa adalah bunga tisu...allhamdulillah setengah dah siap.. bunga tisu nih korang boleh guna untuk macam-macam...untuk buat bunga pahar ka...untuk letak dekat hantaran, pelamin...untuk letak hiasan doorgift..macam-macam la...korang boleh guna sebagai handbouquet jugak.. bunga tisu nih sangat mudah, cepat and yang penting jimat....esok cik fa akan share tutorial cara nak buat eh...cik fa buat bunga tisu untuk apa????yang tu kena tunggu nanti-nanti...cik fa akan beritahu jugak...nantikan my first tutorial esok eh...=)



3 comments:

ratna said...

Cantik. Lg2 kalau guna tisu yg kaler dia sweet..cantik.

Hazirah Burkhan said...

tissue flowers as hand bouquet? perghh. tak pernah terfikir pun! gorgeously-stunning-plus-affordable punya bunga!
≧❀‿❀≦ *menarik

ps: silent reader yang dah tak "silent" dah sebab post kali ni sangat comel. HAHA

cik.fa.ismail said...

ratna: tula..kaler cntik..bunga mesti jd cm sweet kn

hazirah: ahahah...silent reader... ade eh org nk bce blog fa jgak...malunya...abyway tq dear..