Labels

Tuesday, July 31, 2012

INVITATION CARD


masih ingat tak entry wedding IRINE NADIA  cik fa dengan mr fiance pergi survey invitation card.. Allhamdulillah tadi cik fa dah received kad dan tq tag dari mr fiance...actually kad nih siap last week lagi..tapi sebab mr fiance masuk ward last week sebab denggi so semalam baru mr fiance dapat pos dekat cik fa




tadaaaaaaa....nih lah kad yang cik fa dapat tadi...sekarang nak recommend dekat korang vendor nih.. memang super service dia...cepat dan layanan tip top kot...cik fa order dengan JENTAYU DESIGN.. kedainya di BANDAR BARU BANGI...ala..jangan risau bagi yang tak tinggal di bangi..diorang akan pos kepada anda bagi yang tinggal jauh...kad diorang memang cantik-cantik....sampai hari tu cik fa dengan mr fiance rambang mata..sebab semuanya cantik...but concept kitaorang simple and wajib under budget..  so kitaorang pilih yang simple je..but memang sangat puas hati...diorang akan design dulu...then akan email kepada customer..if customer puas hati baru proceed untuk printing...diorang tolong designkan adalah FOC... so memang la puas hati...kad siap pun dalam masa yang ditetapkan...bagus kan...sebab cik fa dengan mr fiance kalau boleh nak kad siap before raya..so raya boleh dah edarkan kan...so memang kad siap first day puasa...syukur...hal kad settle..


mula tu kitaorang pergi survey dekat kadkahwinku.com yang dekat hentian kajang tu..kad diorang memang superb cantik....siap riben...tu yang menarik cik fa untuk pergi kedai nih dulu..tapi diorang ambil masa lama untuk siapkan kad...dia cakap kalau lepas raya confirm siap..tapi kalau sebelum raya macam tak confirm.. so kitaorang decide nak survey lagi dekat lain... Allhamdulillah next kedai jumpa JENTAYU DESIGN yangd dapat siapkan awal...terus terpikat..harga sangat reasonable...memang cik fa recommend dekat bride to be or groom to be sekalin yang masih tercari-cari kad kahwin...


 FB JENTAYU : https://www.facebook.com/pages/Jentayu-Design/101738276577177
WEBSITE : http://thekadkahwin.com/

1 comment:

*wink* said...

cik fa...bg laa kad..kta nk gak