Labels

Monday, July 2, 2012

blogger famous kahwin..siapa??



salam readers...lama tak update kan...kebizian one week tinggal di rumah cousin and shopping sikit barang untuk big day dengan mak sedara cik fa...baru ku rasakan yang aku sangat la cerewet okey..kalau boleh nak barang cantik tapi murah...susah la kan nak jumpa..hadoi..tapi sempat jugak curik masa pergi wedding blogger bergigi rabbit yang kiut miut famos amos tu....







nah bila dah tempek kad kawen yang terpampang muka kiut dia of course la korang kenal kan... irine nih kan kan top of the world dalam dunia blog...macam tak caya ja dapat invitation irine...sebab dulu masa dia tunang fa pernah update post dekat blog..macam bermimpi ja kita...so apa lagi cik fa excited la ajak mr fiance pergi sama...



opssssssss...ini bukan pengantin tu ya...ini adalah bakal pengantin..jem la highway masa otw ke melaka tu..apa lagi terus la gedik bergambar and online dalam keta.....mr fiance selalu marah sebab cik fa suka online dalam keta..hahah.





comelnya dia...and make up dia i loike...yes...kita sama MUA...fa pun ambil MUA nih untuk reception nanti.. hope dapat secantik kamu la wahai irine...masa pergi salam tu...cik fa siap tanya tak irine kenal cik fa tak...then dia kata muka macam kenal tapi lupa...then cik fa sebut fareehah...terus kau dia sebuk '"FAREEHAH ISMAIL kan" nak ambek kau siap nama ayahku sekali dia sebut..fuhhh...kuat ingatan dia..



balik tu terus pergi survey kad kawen...allhamdulillah finally jumpa kad yang kitaorang suka and under budget (itu yang penting kan)...nanti cik fa update okey pasal kad kawen nih...



7 comments:

Fyka said...

waaaaaaa beshnya dpt pegi...

cik.fa.ismail said...

tula...dh la blogger fmos amos irine.....tp sgt peramah

Cik Linda said...

Salam B2B cik fa.
Wah...dpt p knduri cik irene eh.
besh!besh!
Apa pn,harap wedding cik fa pn bjalan lancar nti.

http://azz-linda.blogspot.com/

cik.fa.ismail said...

Cik linda: insyallah..amin..tq sis

Lyaa Suriany said...

lya ni tak tau bila nk p survey kad..

Irine Nadia MaRceLLo said...

kak fa, tq so much dtg aritu! x puas nak cakap thanx lg! hehehhe :)

cpt2 kawennnn! kawen tu syioookk! ahax

cik.fa.ismail said...

irine: owh irine comel comment kite.. insyallah syg....otw nk kawen la nh..=)