Labels

Wednesday, June 20, 2012

RECEPTION 1 COLOR??


sekarangnya kebizian DIY bunga pahar....nanti next-next entry cik fa akan review juga di sini...kena ikut turn la kan..sebenarnya preparation cik fa dah lama start...tapi baru sekarang terasa nak mengupdate di blog... so terpaksa la review ikut turn...ada jugak barang DIY yang dah siap..adoi...cik fa cuba cerita semua jugak di sini ya..

semalam cik fa dah up kan entry pasal solemnization color kan...so kali nih reception sebelah cik fa pulak...
pilihan cik fa purple sebagai basic color..




 



tapi tengok tu...tak cantik if 1 guna satu color kan....boleh nak guna satu color...but korang kena pandai mainkan tone color...macam light purple, baby purple, lilac, lavender purple, mangosteen purplee...tapi cik fa tak nak semua purple...so pilihan cik fa pulak???









tadaaaaaa...itulah pilihan cik fa...purple and fuschia itu wajib...ehhe..yang lain..nanti cik fa akan combine macam cream, peach macam tu...okey tak??my wedding dress bukan dark purple ya..sebab bukan dark purple?? SEBAB UTAMA: kami dua nih terlalu cerah untuk memakai dark purple...takut kang nampak baju dari orang pulak...SECOND: ramai sangat orang berdark purple masa reception kan...heheh. di atas nih tema untuk majlis nanti...dress  cik fa still purple tapi tapi purple apaaa?????? tetttttt...nantikan nanti masa cik fa review pasal baju pulak...





5 comments:

Nn said...

hai b2b. nice to know ur blog!

cik.fa.ismail said...

hye...tq dear

myravea said...

Fushia ngan purple cantik sangat sis! hehe. Memukaumata memandang :)


Serbuu tuan umah di belognye. Nak tempah header cumil dan murah? Mari3 *wink*

Renee Meow said...

nice..! me like purple too..!! purple+cream very sweet combo.. :D suke inspiration board yg colour last tu, variety purple tones.. ;)

cik.fa.ismail said...

myravea: purple fav color...fuschia ske sgt.....=)


renee: give me 5.....same taste la kita....