Labels

Tuesday, June 19, 2012

PEMILIHAN COLOR FOR WEDDING


mesti ada bakal bride to be yang sudah tau bulan bila nak kahwin or dah planning nak kahwin tapi tak tau nak start dari mana kan?ala...tak payah nak pening...kalau korang tau caranya...insyallah..semuanya akan jadi smooth...dulu cik fa pun macam tu jugak...but cik fa rasa color and tema paling penting...sebab semua benda kecik-kecik akan ada color jugak kan...nih cara cik fa...if cara korang lain....its ok darling... boleh aja...tapi saya tak pandai nak combine color?tak payah risau...korang klik sahaja link dekat bawah....semuanya ada....pilih saja..


























 

 green with antique gold nih adalah pilihan cik fa untuk raya nih...nice kan...korang tak semestinya guna combination color untuk wedding ja...untuk raya...or any event pun boleh jugak..



dekat atas tu sebahagian ja combination color...ada banyak lagi dekat website tu...pilihan cik fa untuk my wedding....tunggu next entry ya....

5 comments:

Nor Zilla said...

wow...nice choice

cik.fa.ismail said...

cantik kan...

Rina Hamid said...

good luck in ur preps dear :)

cik.fa.ismail said...

rina: tq dear

mr&ms bOZhiCkA said...

Waaaa..gojesnye..thanks untuk info ini, memang membantu..heee I'll already follow your blog, feel free ya yo follow mine bojailuvicka.blogspot.com