Labels

Thursday, June 7, 2012

PART 2 - cik fa tambah ahli


kita bersambaung dengan part seterusnya pulak ya...sorry sebab mesti korang naik muak sebab setiap entry pasal my e day....yang tak suka...tak usah susah-susah pening kepala baca ye...bagi yang teruja mahu baca...korang boleh continue membaca part eday cik fa....bagi yang bakal bertunang...mungkin korang boleh ambil mood tengpok dan baca cerita eday cik fa...settle ja session sarung cincin..start la family picture...itu harus ada bagi setiap hari bahagia kan..bagi cik fa WAJIB ada...sebab moment bahagia macam nih bukan selalu and tak boleh rewind dah....nanti boleh jugak la tunjuk dekat anak cucu cicit gambar moyang moyang diorang.....even tak hire OP pun..korang suruh ja sapa-sapa tolong ambilkan gambar saat korang cantik-cantik bermake up bagai nih dengan family....takut nanti nyesal tak ada family picture kan...



my new mama and papa wannabe...=)



sekelip mata cik fa dah ada dua daddy....sorang my own ayah tersayang and sorang my papa aka my FIL (father in law).. still gonna be anak ayah macam biasa even berubah status menjadi tunangan orang boleh ke??? hahah.....mesti la boleh kan...hehe....



my second mama aka MIL (mom in law)...even mama sendiri dah tak ada...allhamdulillah Allah kurniakan mama kedua untukku...mama mr fiance sekarang jadi mama cik fa juga...even mama sendiri dah pergi untuk selama-lamanya...tapi cik fa still rasa dekat dengan mama cik fa... mama sentiasa dalam hati cik fa...always luv you mama....moga mama bahagia dan happy dekat sana...Amin



sekarang saya sudah ada dua bodyguard yang sentiasa macho dan hensem...hero kesayangan cik fa...kekasih hati dunia akhirat cik fa...heheh


sedara dan jiran tetangga cik fa....yang tudung pink sebelah cik fa tu la orang kuat majlis kenduri cik fa...adik arwah mama cik fa...



nih gambar cik fa dah update hari tu..tapi still nak update jugak...picture kenangan bersama family mr fiance.... dari anak tunggal yak tak ada kakak or abang now dah ada abang and kakak...tapi tak ada adik jugak sebab mr fiance adalah anak bongsu...=)










..............................................wait for the next episod..=)

2 comments:

Anonymous said...

cantik sgt cik fa tunang dh menjadi tunangan orang dh hee : )
cik fa selendang tunang camtu mana nk carik ek cantik lorr..

cik.fa.ismail said...

heheh...tq syg...insyallah nnti cik fa akan review..sbb rmai bertya